musikøvelokaler.dk

Bag firmaet musikøvelokaler.dk, står manden Rune Kock Pedersen. Efter mange års arbejde som bygmester med speciale i at bygge øvelokaler til rytmiske musikere, udvider han nu sit firma til også at inkludere øvelokaler til klassiske musikere: Kammerklubben. musikøvelokaler.dk har således arbejdet side om side med akustikingeniør Jakob Brinck for at skabe de bedste rammer overhovedet muligt, for både akustik og kunsterisk velvære. Vi er meget glade for at have firmaet i ryggen, da vi uden dem ikke ville kunne åbne og realisere drømmen om Kammerklubben.

Læs mere om musikøvelokaler.dk

‘BAUX Akustiske Paneler’ er et miljøvenligt produkt, lavet af genbrugsmaterialer af træuld, cement og vand. De naturlige materialer giver en helt særlig akustisk fordel. Bauxs kommunikative og instinktive design, parret med materialernes akustiske egenskaber, imødekommer Kammerklubbens ønske om at være et varmt og indbydende sted, for ny og traditionel klassisk musik at trives og udvikles.

Læs mere om BAUX.SE

 

 

NorCat Lyd er et musikproduktion- og indspilningsselskab, der specialiserer sig i klassisk og akustisk musik. Med en stærk baggrund i klassisk musik og produktion, tilbyder NorCat en idéel kombination af kompetencer, som spænder fra det æstetiske udtryk til det tekniske aspekt af musikproduktionen. NorCat lyd har stået for produktionen af en lang række nationale og internationale solistiske artister, ensembler og orkerster-udgivelser. Udgivelserne har været nomineret til Den Norske Spellemann Award, P2 Prisen (Årets album), og vi er derfor begejstrede for at kunne løfte sløret for et samarbejde med NorCat Lyd.

Læs mere om NorCat Lyd

 

Kammerklubbens nodestativer og nodelys er doneret af partner i.K. Gottfried, som er en af nordeuropas ældste forhandlere af blæseinstrumenter. i.K. Gottfried's gode renommé blandt musikere og instrumentmagere er baseret på det store udvalg af musikinstrumenter i topkvalitet og kyndig vejledning til både begyndere og professionelle. Vi er glade for at kunne præsentere vores medlemmer for den bedste kvalitet inden for musikudstyr, igennem et fortsat samarbejde med i.K. Gottfried.

Læs mere om www.gottfried.dk

 

Det anerkendte klavermærke FEURICH har siden firmaets stiftelse i 1851 gennemgået en stadig udvikling for at imødekomme professionelle musikeres behov. I tæt samarbejde mellem verdensberømte pianisterteknikere og klaverbyggere fremstiller FEURICH instrumenter hvor spilleglæde, tonekvalitet og robusthed går op i en højere enhed.

Læs mere om FEURICH

Artoteket er kunst, kreativitet of fællesskab. Det er en kunstamling, hvorfra du kan låne kunstværker af talentfulde samtidskunstnere, det er kunstsaloner og det er kunsneriske eksperimenter og workshops. 

Læs mere om Artoteket


Støtte


OktaviaChair er en ergonomisk og miljøvenlig stol, særligt designet til at imødekomme de unikke behov musikere har for optimal støtte og ergonomisk gennemtænkt design. Hvert rum har en OktaviaChair som kan bruges af medlemmerne eller af deres elever. Den justerbare højde sikrer den bedste komfort og støtte for både børn og voksne, der er afgørende for en god holdning og frihed. Vi er glade for at kunne præsentere samarbejdet mellem Kammerklubben og OktaviaChair, for at sikre de bedste omstændigheder for vores medlemmer.

Læs mere om OktaviaChair.dk

 

 

 

Musikundervisning.dk er en ny form for privat musikskole, hvor samlingspunktet er en hjemmeside. Vi har mange dygtige og erfarne musikundervisere i hele landet, som alle står klar til at give dig god og kvalificeret musikundervisning. 

På hjemmesiden kan du søge blandt vores undervisere og sende dem en uforpligtende besked. Har du brug for hjælp, så kontakt gerne kontoret.

Læs mere om musikundervisning.dk

 

ASIMUT software er den eneste udbyder til seriøs online booking system og skemalægning, hvis man er en kunst- eller musikinstitution. De er specialiserede indenfor håndtering af logistik når det kommer til klassiske ensembler og lokaleplanlægning. De er de førende inden for deres felt og skoler som DKDM (DK), Royal College of Music (ENG), Hanns Eisler Berlin (DE), The Royal Academy of Art (NL) og nu også Kammerklubben. Vi er ovenud glade for at kunne præsentere ASIMUT software som partner i Kammerklubben, fordi vi nu kan give vores medlemmer al den fleksibilitet, adgang og overblik som det kræver i en musikerhverdag.

Læs mere om Asimut Software

Nova Møbler

Læs mere om NovaMøbler.dk

 

Tak til 

JACOB LINDBLAD - GRAFISK DESIGN

KASPER MØRKHOLT - HJEMMESIDE

ALLAN OBLING - ARKITEKTTEGNINGER

STEFFEN LEFORT  - FOTOGRAF