Kontakt Os

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål angående Kammerklubben. 

 

 

David Hoyer

kammerklubben.david@gmail.com

David Hoyer er født i Canada,  kandidat-studerende på CBS og gift med en klassisk sanger. Han havde før sit ægteskab ingen tilknytning til klassisk musik, og blev derfor brat smidt ind i en verden fyldt med normer og udskrevne regler. Hans påskønnelse af kunst og kultur, gjorde ham interesseret i at gøre klassiske koncerter mere tilgængelige og mindre elitære. Han ønsker at skabe et sted som kan blive et udganspunkt for musikerne til at udfolde sig, og med sit speciale indenfor innovation og kommunikation, danne rammen om en ny tilgang til klassisk musik. 

 

 

JAKOB BRINCK

Akustikingeniør

jakob@akustiksalg.dk

Lyd og akustik forespørgsler

Jakob er uddannet akustiker og har været med på projektet helt fra begyndelsen, før øvelokalerne blev bygget. Det betyder at vi har haft mulighed for at opbygge nogle rum, hvor akustikken specifikt er designet till klassisk musik, samtidig med at vi har sikret bedst mulig dæmpning mellem rummene.  

Bettina Marie Ezaki

kammerklubben@gmail.com

Bettina Marie Ezaki er uddannet violinist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Det har altid været en drøm at give tilbage til musikken og miljøet, og formidlingen af klassisk musik har været central i Bettina's drivkraft. Det er troen på kollektivets kraft og den fælles ansvarlighed for den klassiske musiks levedygtighed, der har bragt idéen om Kammerklubben til overfladen. Kammerklubben handler om synlighed, hørbarhed, fællesskab og innovation - alle er de med til at ære den musik der fortjener at blive hørt og de mennesker som dedikerer deres liv til den.

 

 

Signe lykke

kammerklubben@gmail.com

Signe Lykke er uddannet sanger fra Det Rytmiske Musikkonservatorium og klassisk komponist fra Trinity Conservatoire of Music i London og College of Fine Arts i Austin, Texas. Udover at arbejde som komponist og musiker, fletter hun bl.a fingre med virksomheden SYNC Productions, Distortion Festival og nu også Kammerklubben - et initiativ som i den grad forener musik, innovation og fælleskab; en treenighed som til daglig udgør fundamentet i hendes musik praksis og projektledelse. 

 

 

Kontakt Os

Navn *
Navn

 

 

 

 

KAMMERKLUBBEN

Ørnevej 69 1.tv

2400 NV

Copenhagen, Denmark

kammerklubben@gmail.com