Det er i nyere tid nødvendigt for klassiske musikere at have et sted, hvor øvning, netværk og skabelsen af musik fri af traditionelle strukturer kan eksistere i samspil med hinanden. 

 

Kammerklubben er en nyligt stiftet non-profit forening, bestående af musikere og entreprenører fra ind- og udland. 

Kammerklubbens vigtigste formål er at inkludere så mange mennesker som muligt i den klassiske musik. 

Du kan læse vores vedtægter her

 

VISION

Vi arbejder for en mere åben kultur omkring klassisk musik, der tager højde for sin samtid og publikums udgangspunkt. Vores kerneværdier er fællesskab, innovation og kvalitativt indhold kombineret med en passioneret tilgang til formidling. 

PROJEKTER

Kammerklubbens vision er at blive et springbræt for projekter, der søger at inkludere sit publikum, udfordre sin lytter og iværksætte nye samarbejder på tværs af genrer. Vi ønsker at inkludere alt fra vante koncertgængere til det utraditionelle publikum, samt at få flere mennesker til at spille musik og deltage aktivt i skabelsen af musik. 

FORANKRING

Udover at virke som platform for koncerter, faglig sparring og idéudveksling, arbejder Kammerklubben også målrettet mod at integrere musikken i uventede sammenhænge, ved at skabe projekter sammen med fx. sociale initiativer og lokale projekter i København.

BÆREDYGTIGHED

Kammerklubben drives af frivillige kræfter udelukkende af lyst, for at udbrede musikken til så mange mennesker som muligt og derved generere en mere bæredygtig fremtid for den klassiske musik. 

 

Om Stedet Og Medlemskaber